הרשמה

המשחק Mafia: The Old Country מקבל עדכון ענק למצב ה-Free Ride שלו

העדכון מוסיף מגוון רחב של אתגרים, מצב Photo Mode, נשקים וחליפות חדשות

עוד סיבות לחזור

למרות שהוא לא הולך לגרוף אף פרס בטקס ה-Game Awards השנתי, Mafia: The Old Country סיפק סיפור מצויין ומערכת קרב מהנה למדי כשהושק מוקדם יותר השנה. נהניתי מאוד ממה שהיה לו להציע אפילו כשכל מה שהוא מציע לא מיוחד או מחדש יותר מדי, ואם אתם כמוני ומחפשים סיבה לחזור אליו - עכשיו זו ההזדמנות שלכם.

המשחק מקבל עדכון חדש ודי גדול למצב ה-Free Ride שלו, עם תוספות של מירוצי סוסים ורכבים, אתגרי קומבט, האפשרות לנהוג ברכבים מגוף ראשון, מצב Photo Mode, רמת קושי Classic מענישה במיוחד, לצד תוספות של נשקים, Charms, רכבים וחליפות חדשות בהן נוכל להשתמש. ג'וש זמיט (Josh Zammit), במאי העיצוב של המשחק, סיפר בראיון ל-Playstation Blog כי הוא נרגש מאוד מהעדכון החדש, ושיתף שמירוצי המכוניות צפויים להיות מהנים במיוחד, עם "פניות טכניות שככל שתשתפרו בהם יותר, ירגישו מספקים יותר לניווט. האתגרים של מערכת הקרב נהדרים גם כן, כשמצב ה-Standoff ידחוף אתכם לקצה בכל מה שקשור לקרבות פתוחים עם אויבים, בעוד שעם Assassination כיף לחקור עד שמגיעים לריצה המושלמת."

הוא הוסיף כי יש תוספת חדשה במשחק שאותה הוא לא רוצה להרוס, "שאני חושב ששחקנים ימצאו מאוד מעניינת ולא צפויה. שימו עין על הדירה של אנזו לפתקים חדשים - יש שם אחד שיחשוף משהו מאוד מגניב שתוכלו לחקור." העדכון החדש זמין כאמור החל מהיום, אני באופן אישי הולך להוריד אותו בעיקר כדי לבדוק מהי התוספת הסודית שנרמזה פה ע"י זמיט. מה אתכם? ספרו לנו בתגובות!

*רוצים לקבל את כל החדשות החמות ישר לנייד? הצטרפו לערוץ הטלגרם של Vgames!*

 

גיא דהן - עורך ראשי

גיא דהן - עורך ראשי

משחק על: PC בעיקר, על העצבים בשאר הזמן

בחיים לא תנצחו אותי במשחקי: Point& Click

המשחק שהגדיר לי את הילדות: Jazz Jackrabbit ו-Star Wars: Racer

כשאני לא משחק אני: ישן

מסר לעולם: זה בסדר גמור לא לאהוב משחק מסוים, אבל זה לא בסדר לשנוא את מי שאוהב אותו

צפיה בכתבות צוות תוכן צור קשר

תגובות

תצוגה מקדימה
הסתר | הצג תצוגה מקדימה
טוען...
  1. 1

       | פורסם ע"י